Vår mai måned (sheltielife)


Vår mai måned


Mai måned har inneholdt mye for min del, og tiden har bare fløyet av gårde! Allerede sitter vi her og er kommet til juni!

Det har vært utrolig dårlig med blogging fra min side den siste tiden, rett og slett fordi det har skedd så mye rundt meg. Tiden har ikke strukket til, og bloggen har da desverre kommet i andre rekke. Men nå tenkte jeg å komme med en liten oppdatering, og fortelle dere flotte lesere hvordan vår mai måned har vært!

Mai måned brakte løs med en helt super russetid for min del! Jeg kosa meg skikkelig med helt fantastiske mennekser, og ble kjent med mange nye fjes på de 17 dagene russeida varte. Russetida levde opp til forventningene, og det var noen kjempe artige dager med mye tull og morro! Jeg må si at det var litt trist å ta av seg russebuska og brette den sammen 17.mai, men jeg må vel også innrømme at det var veldig deilig på samme tid. Disse ordene oppsumerer det meste av min russetid: morro, fantastisk, venner, sene kvelder, latter, glede, grilling, sol, russeknuter, samhold. Hadde kunne skrevt ned mange flere ord, men dette oppsumerer russetida mi bra!

Natt til første mai skulle alle få russenavnene sine. Mitt russenavn ble hundeklikker'n, fordi jeg elsker hunder og bruker klikkertrening som en metode i hundetreningen. Så jeg må vell si meg fornøyd med det russenavnet!

Russetida var ikke en gang ferdig før det første eksamenstrekket kom. Jeg ble trukket ut i tre skriftlige fag, som ble matematikk R2, norsk og nynorsk. På fredag var jeg ferdig med den siste av de tre, og det var virkelig herlig! Nå gjenstår det kun en muntlig eksamen, og første trekk er i morgen.

Ellers så har Kirkenes virkelig bydd på et helt fantastisk være denne våren. Vi har (så og si) helt siden 17.mai hatt strålende sol på skyfri himmel! Livet Dette har reslutert i mange koselige turer og grilling med venner, både med og uten hundene.


Vi har også gått herlige turer når det ikke var alt for varmt for hundene, både langs veien og i skogen. Det er virkelig deilig å kunne slippe de løs og la de løpe slik de selv ønsker. Ellers har vi alle bare slappet av og kost oss på verandaen inni mellom eksamenspuggingen. Mai måned har bare vært herlig! Nå skal jeg snart gå løs på den aller siste eksamenen, og under disse dagene blir det kanskje ikke så mye blogging. Men jeg satser på å titte innom bloggen om ikke så alt for lenge!


Vår mai måned har vært helt super (se bort fra eksamen)! Vi håper deres har vært like bra!

Signatur

6 kommentarer

Hege

03.06.2013 kl.16:14

Mai måned har vært super:D

og jeg elsker hundene dine!!!

Sheltielife

03.06.2013 kl.21:16

Hege: Så flott! hihi, takk! :)
Så gøy å høre fra dere igjen altså;D Dere er savna!<3

Mai har vært super her også! Har ferie nå og det er fantastisk, i alle fall med dette knallværet:) Drar hjem i morgen og ser fram til nesten en måned ferie der før sommerjobbinga starter for fullt.. Gøy å høre at du har hatt en bra russetid og ellers kosa deg med hundene:D Vi håper vi snart hører fra dere igjen!

Sheltielife

04.06.2013 kl.13:12

Hundelykke - Mali, Oliver og Beate: Hehe, det er bra dere har hatt en flott mai! Herlig med sommerferie, du må kose deg masse med fri! :)

The life of Buddy

13.06.2013 kl.09:50

Heisann, så flott blogg og fine bilder. Jeg finner ikke helt ut av hvordan jeg kan legge deg til som venn og få med meg når du skriver innlegg :-)

Sheltielife

16.06.2013 kl.21:11

The life of Buddy: Tusen takk! :) Åja, det er bare å trykke på "overskriften" over infoen om meg i sidemenyen! :D

Skriv en ny kommentar

Sheltielife

20, Sør-Varanger

Hei og velkommen til min blogg! På denne bloggen blir jeg å blogge om mitt liv sammen med mine to shelites, Casper og Alwa. Om du lurer på noe er det bare å ta kontakt med meg. Jeg setter alltid pris på en kommentar! Alt på bloggen er copyright!

Arkiv


Kategorier

hits